Passie voor zorg & welzijn!

Dagbesteding van Crataegus Zorg

Het doel van dagbesteding van Crataegus Zorg is soms ontlasting van thuisfront, soms structureren van de dag of activeren van betreffende persoon.

Tijdens een intakegesprek wordt in kaart gebracht wat de behoefte van de klant is. Waar liggen zijn/haar interesses, wat vindt betreffende persoon belangrijk om aandacht voor te hebben. De mogelijkheden worden samen besproken en er vindt individuele afstemming plaats. 

Eenmaal bij de dagbesteding kan er op deze manier goed afgestemde zorg verleend worden in een huiselijke ambiance. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. 

Uitgangspunt is een activerende dagbesteding waarin de nadruk ligt op het ontwikkelen en het behoud van vaardigheden. 

Uw indicatie:
Indien u een WMO-begeleiding groep indicatie heeft, kunt u gebruik maken van de dagbesteding bij Crataegus. U heeft dan recht op het aantal dagdelen dat daarin toegekend is (1 tot 10).

Optioneel kunt u, als afnemer van dagbesteding bij Crataegus, tussen de middag een warme maaltijd bij ons gebruiken á €7,50.

Afhankelijk van de persoonlijke situatie, kunnen ook mensen met andere indicaties (zoals genoemd onder “Wonen met Zorg”), gebruik maken van de dagbesteding bij Crataegus.Meer weten? Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 085 401 8300 of laat een bericht achter.

 

Inschrijven nieuwsbrief