Passie voor zorg & welzijn!

Zorg op maat bij Crataegus Wonen


Crataegus Woonzorg is een kleinschalige woonzorgvoorziening van 24 appartementen in Dorst.

De appartementen zijn volledig zelfstandig te bewonen doordat alle faciliteiten aanwezig zijn zoals een keuken, badkamer, slaapkamer, huiskamer en een balkon. Daarnaast is er gelegenheid tot het gebruik maken van gezamenlijke ruimtes zoals een huiskamer en keuken. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan het gezamenlijk drinken van een kop koffie, het spelen van een gezelschapsspel of het vieren van een verjaardag. De ruimtes kunnen onderling ook weer gesplitst worden waardoor het flexibel te gebruiken is.

De zorg die geboden kan worden is uitgebreid maar kan naar eigen keuze afgenomen worden.

Door de kleinschaligheid is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Respect en oprechte betrokkenheid zijn zaken die vanzelfsprekend zijn binnen Crataegus.

Een belangrijk uitgangspunt van Crataegus is dat de bewoner zoveel mogelijk regie blijft houden over zijn / haar leven, daarbij ondersteunt door de huishoudelijke-, verzorgende- en / of verplegende medewerkers, waar nodig.

Doordat de woonzorgvoorziening in Dorst gelegen is hoeven de meeste bewoners niet hun band te verbreken met hun sociale netwerk maar blijven er deel van uit maken. Dit zien wij als een groot voordeel omdat de impact van het verhuizen op hogere leeftijd naar een vreemde omgeving vaak als onprettig ervaren wordt.

Crataegus Woonzorg biedt 24-uurs verpleging, verzorging en begeleiding. Afhankelijk van uw indicatie wordt het aantal uren bepaald.

Uw indicatie:
Indien u een WLZ-indicatie of een WMO-begeleid wonen indicatie heeft, heeft u recht op 24 uur aanwezigheid / bereikbaarheid.
Indien u een ZVW-indicatie heeft, heeft u recht op het aantal uren die daarin toegekend zijn.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, kunt u gebruik maken van de dagbesteding bij Crataegus.Meer weten?
 Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 085 401 8300 of laat een bericht achter.