1 maart 2015, Dorst – Crataegus Woonzorg, ontwikkelaar en exploitant van de nieuw te bouwen woonzorgvoorziening in Dorst, start op 20 april a.s. met het aanbieden van een volwaardig dagbestedingsprogramma te Dorst. 

Dagbesteding op maat

Crataegus Woonzorg stelt zich tot doel dagbesteding zo veel mogelijk op maat aan te bieden waarmee het op een verantwoorde wijze bijdraagt aan de ontlasting van het thuisfront, structureren van de dag of activeren van betreffende persoon. Hierbij ligt de nadruk op het ontwikkelen/behoud van vaardigheden waarbij Crataegus Woonzorg de sociale omgang tijdens maar ook na het bezoek aan de dagbesteding stimuleert. Zo maakt Crataegus Woonzorg een bezoek aan de dagbesteding nog waardevoller.


Programma-aanbod

Dagbesteding zal in Dorst worden aangeboden op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9:30 en 16:00 uur. Vervoer naar en van de dagzorglocatie behoort logischerwijs tot de standaard dienstverlening.

Bij de start van de dagbesteding op 20 april wordt het volgende programma aangeboden (een actueel overzicht staat tevens op www.crataegus-woonzorg.nl);

Opmerking: Crataegus dagbesteding is ook voor mensen zonder indicatie toegankelijk. De kosten hiervoor bedragen €30,- p/dagdeel (excl. maaltijd).


Kennismaken of inschrijven?

Op 20 april start Crataegus Woonzorg met het aanbieden van dagbesteding vanuit

–vooralsnog– Dorpshuis de Klip (Sint Franciscusstraat 8, Dorst). Bij interesse kan contact opgenomen worden met Crataegus Woonzorg via telefoonnummer 085 4018301, waarna een kennismakingsgesprek zal worden ingepland. Natuurlijk is het na de startdatum ook altijd mogelijk om eerst even een keer te komen kijken.