Na maanden van plannen maken, het uitdenken van de best mogelijke invulling, overleg met een uiterst behulpzame gemeente, het organiseren van informatieavonden en natuurlijk het maken van diverse ontwerpen door het vakkundige team van architecten bij Marquart Architecten, kunnen wij melden dat de definitieve bouwvergunning is aangevraagd. Als alles loopt zoals gepland zullen we medio mei starten met de bouw van de Crataegus Woonzorgvoorziening aan de Pastinaak 2 in Dorst.

Beperkt aanbod, meeste appartementen reeds verhuurd
Inmiddels is een groot deel van de 24 ruim opgezette appartementen verhuurd. De nieuwe bewoners kunnen straks genieten van een volledig zelfstandig te bewonen appartement met eigen keuken, badkamer, slaapkamer, woonkamer en (Frans) balkon of eigen buitenruimte. Aanvullend kan gekozen worden voor zorg op maat. Ook kunnen bewoners aansluiten bij de door Crataegus aangeboden Dagbesteding welke zal worden aangeboden in hetzelfde gebouw en naast de reeds aangeboden Dagbesteding in Dorpshuis de Klip, waar we de afgelopen maanden zo goed zijn behandeld.

Al bijna één jaar Dagbesteding in Dorst
Naast alle plannen en toekomstige ontwikkelingen, kijkt Crataegus op 20 april aanstaande terug op een succesvol eerste jaar Dagbesteding in Dorst, met inmiddels een dagelijks aanbod van uiteenlopende activiteiten (maandag t/m vrijdag) waarin regelmatig de samenwerking wordt gezocht met lokale partijen. Zo hebben leerlingen van de RK Basisschool Marcoen tijdens de feestdagen Kerstliedjes gezongen voor/met de klanten van Crataegus Dagbesteding.

Uiteraard zullen wij op 20 april a.s., samen met onze klanten, het eenjarig bestaan van Crataegus Dagbesteding gepast vieren.

Meer informatie over de Crataegus Woonzorgvoorziening of Dagbesteding kunt u vinden op www.crataegus-woonzorg.nl