Lovende woorden van wethouder Willemsen

Op 20 juli jl. vond in Dorst – op slechts enkele meters van de bouwlocatie – de Crataegus Start Bouw Borrel plaats. In een gezellige ambiance werden genodigden, bestaande uit toekomstige bewoners, medewerkers, vrijwilligers en betrokkenen bij de bouw van de Crataegus Woonzorgvoorziening, getrakteerd op een hapje en een drankje. Alles met als primaire doel de kennismaking tussen de bewoners en hun familie.

Glimlach en lovende woorden
Voor initiatiefnemers Eddy van Gool en Marinka van den Hazelkamp was het vooral de glimlach op de gezichten van de toekomstige bewoners welke deze dag tot een succes maakte. Maar ook de lovende woorden van wethouder Willemsen deden meer dan goed.

 

Bouwupdate
Inmiddels is op 29 augustus de bouw, na een welverdiende zomervakantie, weer van start gegaan en zal in de komende weken de definitieve opleverdatum bekend worden gemaakt.