Op 20 april vierde Crataegus Woonzorg, naast de opening officiële opening van haar woonzorg centrum, alweer haar 3-jarig bestaan. Een groot feest voor bewoners, betrokkenen, maar ook voor de inwoners van Dorst zelf welke waren uitgenodigd voor een kop koffie tijdens de ‘open dag’.

Dat de open dag zo goed (zo’n 175 bezoekers) bezocht werd was voor initiatiefnemers Eddy en Marinka een geweldige ervaring, waarvoor zij – samen met het hele Crataegus team – enorm dankbaar zijn.

Tijdens de open dag is door meerdere mensen gesproken met en over vrijwilligers. Een groep mensen die voor Crataegus onmisbaar zijn. Mocht u na bezoek aan ons woonzorg centrum interesse hebben gekregen in vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld bij het ondersteunen van de dagbesteding, of het koken voor/met een deel van onze bewoners. Dan bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen met Crataegus Woonzorg (tel. 085 4018300 – keuze 2).